FEEDBACK

Träningslust 003

”Jag bestämde mig redan i från början att för en gångs skull göra något långsiktigt. Jag anlitade Johanna som P.T. i 3 månader och på den tiden lyckades jag sänka min vilopuls från 64 till 50 slag, bli starkare, snabbare, lättare och gladare. Fördelarna med att träna med en P.T. är många, bl.a.

-du får ett program utformat utifrån dina egna mål
-du får stöttning då motivationen tryter
-du får hjälp med att träna varierat och mer effektivt
-du får hjälp med att planera in vilodagar
-du får en egen hejarklack m.m.

Jag har lärt mig under dessa månader att träna på ett annat sätt än tidigare, mer varierat. Det betyder inte alltid längre pass, utan snarare mer effektiva pass. Jag har också lärt mig att vilodagar är nödvändiga för att inte skada mig (vilket är svårt i början då man är så ivrig att starta sitt nya träningsliv). Johanna har visat mig hur jag kan träna med hjälp av saker som finns i omgivningen; en soffa, en bänk, din egen kropp o.s.v. Nu finns alla möjligheter!
Johanna som P.T. är ett energiknippe som lätt smittar av sin träningsinspiration på andra.
Johannas feedback i form av mejl, sms eller inlägg i träningsdagboken har varit viktiga under månaderna. Man känner sig som ett barn som väntar på bekräftelse från föräldrarna; Titta Johanna, vad snabbt jag sprungit idag!

Min familj har även deltagit i Träningslusts gemensamma familjeträning där föräldrar och barn tränar tillsammans. Det har varit suveränt! Jättesvettiga föräldrar och glada, lyckliga barn! Lekar mixas med hård intervallträning som passar alla! Det är extra roligt att hela familjen packar träningsväskan samtidigt, i stället för var för sig!”

-Carina

 

Astrid

 

 

 

 

 

 

 

 

”Jag har deltagit på Powerwalk 50+. Johanna är en engagerad och inspirerande tränare. Hon har förmågan att se alla i gruppen och på ett positivt sätt ge personlig feedback till var och en. Jag har verkligen fått ny energi och en riktig kick till fortsatt träning”

– Astrid

 

 

 

_MG_5140

  Johanna har inspirerat många att komma igång och finna glädjen i träning. Hon anpassar verkligen träningen efter dig och för det du vill uppnå. Hon har tidigare, och även nu, coachat mig och jag är så imponerad av henne. Varje gång finner hon krafter hos mig som jag tror att jag inte har. Ta chansen att uppleva det du med!”

– Frida

Foto: Sanna Signeul

 

_MG_5127 ”Johanna har engagemang, kunnighet och entusiasm som inspirerar!”

– Anders
 

 

Foto: Sanna Signeul

 

_MG_5145

”Jag upplever Johanna som en coach som bryr sig lite mer. Det blir personligt. Förutom proffsig kunnighet levererar hon starkt på det mentala planet.”

 – PO

Foto: Sanna Signeul