PERSONLIG TRÄNING

annica

Varför ska du skaffa en personlig tränare?

-Träningen blir verkligen av, risken är minimal för att du ska hitta anledningar att strunta i träningen.

-Bekvämlighet, genom att anlita mig som PT ansvarar jag för att din träning är skräddarsydd för just dig och dina förutsättningar och mål. Du slipper fundera på hur träningspasset ska läggas upp.

-Kunskap, jag som utbildad idrottslärare har den kunskap som behövs vid upplägg av träningsformer, val av övningar och övningsutförande mm. Träningen blir säkrare när du har en person som instruerar, assisterar och korrigerar.

-Optimal träning, man ger det där lilla extra under träningspasset. Träningen blir effektiv och resultaten kommer därefter.

Vi börjar med ett första möte där vi tillsammans går igenom dina mål med träningen. Vad du vill förbättra kan vara allt från att öka konditionen, få en bättre hållning, minska midjemåttet eller träna för att det helt enkelt är en viktig pusselbit för att du ska vara nöjd och må bra här i livet.

Utifrån samtalet formas ditt personliga träningsprogram. Du kanske vill träna med mig en gång i veckan och sköta resterande träningar själv. Eller bara få ett första inspirations-kom igång pass.

Prisexempel: Ett första möte + ett träningspass 600 kr eller 1 månads träning med 4 pass och personligt träningsschema 2400 kr.

Exempel på PT pass;

– Löpträning; löpteknik, löpstyrka, förslag på olika intervallpass beroende på vad du vill förbättra.

– Hemmaträningspass; du har ont om tid men en vilja till träning, här lägger vi upp ett pass som du lätt kan köra hemma och vi fokuserar på vad just du behöver för att må bra.

– Gympass; kanske behöver du tips på vad du kan köra för övningar på gymmet, vi anpassar övningarna efter vad just du behöver stärka upp.

– Powerwalkpass; hittar den rätta tekniken och ger tips på intervallträning som stärker hjärtat och sätter fart på förbränningen.

– Egna tips och ideér på vad just du skulle vilja ha hjälp med.