OM MIG

2

Jag heter Johanna Robertson. Jag har alltid varit en idrottstjej och prövat på de flesta idrotter men fastnade främst för bandy och fotboll. Jag gick bandygymnasiet i Ljusdal sedan blev det vidare studier på Idrottshögskolan i Stockholm. Spelat 7 år i damallsvenskan i fotboll. Två år i AIK och sedan 5 år med mästerlaget Älvsjö AIK som jag även fick ta fyra SM guld med. Jag har även spelat ett antal U-20 landskamper.

Jag arbetar just nu som idrottslärare och fotbollsinstruktör på Slottegymnasiet i Ljusdal. På min fritid har jag mitt företag där jag har personliga träningar både utomhus men även inne i min träningsstudio. Jag anordnar löpargrupper både för nybörjare och mer erfarna när lusten och intresset faller på. Jag brinner för att få andra att känna träningslust helt enkelt!

Jag har gått S.A.F.E s instruktörsutbildning i Styrketräning, jobbat som ledare i vattengymnastik under flera år. Varit med som assisterande tränare vid fotbollsförbundets regionala läger, samt deltagit som ledare vid landslagsläger. Jag har varit ansvarig för delar av fysträningen både åt fotbollslag och bandylag i Stockholm och i Ljusdal. Jag har en klassisk massagekurs en bagaget, är diplomerad löpcoach. På fotbollsfronten är jag certifierad UEFA B instruktör.

Jag flyttade tillbaka till barndomsorten Ljusdal år 2007, efter en vistelse i Stockholm på 14 år.

På sommaren blir det en hel del golf annars älskar jag att träna ute i naturen året om, där främst löpning är en återkommande aktivitet.

Tveka inte att höra av dig så får jag berätta mer!